Vården i Sverige bäst i Världen

I alla fall är det så vi själva vill uppfatta den och många gånger känns det verkligen så. I alla fall om man inte själv har någon större sjukdom eller annat problem. För då dyker baksidan upp eller kanske skall vi kalla det för den rätta sidan för det är ju så det är. Visserligen är all kostnad försumbar och i de flesta fallen även helt kostnadsfritt men köerna slipper man inte undan. I alla fall inte i den kommunala sjukvården. Skall köerna bort tvingas man lösa dyra privatförsäkringar och inte ens då är man garanterad en plats längst fram i kön.

Jag har haft kontakt med er innan och köpt en begagnad laser och ser köpte jag hårrulle med nål! Jag tappar mycket hår och har inte råd att köpa dyra produkter längre! Jag köpte laser och köpt i ett par år dyra schampo från bellbox! Jag har varit hos en salong i Göteborg (se karta) och gjort en hårbotten analys. Hon sa att jag har fett hårbotten och fett mjäl! Hon lurade mig med att jag köpte 15 produkter för problemet! Fick betala flera tusen lappar!  Jag tappade ännu mer hår under set behandlingen! Så fort jag slutade så tappade jag inte lika mkt! Jag he kört med hårrulle nålar +minoxid +laser! Använder hårkontroll tabletter också för att dämpa problemen och skapa en bättre kontroll av mitt håravfall. Mitt järnvärde  ligger på 128. Jag har lågt ämneomsättning och det ligger bra till! Jag har levaxin! Men tappar mkt! Snälla jag behöver hjälp! PRP-behandling har jag inte råd med. Jag är 31 år och klippte mitt kort i tron om att det skulle vara en bättre lösning.

Comments are closed.