PRP behandling kräver noggrann hantering

Jag har nu köpt in mikroskop och all utrustning och kommer att starta med hårtransplantationer med de finska tjejerna, Tuuli och Niina. Mycket trevliga och kunniga. Vi kommer att nyttja PRP i alla transplantationer och jag kommer att ta över tjejerna hit på en utbildning i slutet av augusti tror jag det blir. I dag använder vi Arthrex i dessa sammanhang och har ett eget protokoll (lista hur behandling utförs) för hanteringen. Om vi skall börja nyttja GLO PRP måste jag känna att jag har koll på hur ni rekommenderar oss att på bästa sätt använda GLO PRP produkter. Jag kommer inte att kunna kontakta Akademikliniken av naturliga skäl. Jag har ställt frågan till Tuija men hon hänvisar lite till att hur hon och Schiavone använder GLO PRP i samband med hårtransplantation är ett proprietärt protokoll. Detta kan säkert vara så men då kommer det att bli svårt att använda GLO PRP till att börja med då vi saknar egen erfarenhet med era produkter. Och vi har som sagt inte tid att uppfinna dessa protokoll heller.

 

 

 

 

Comments are closed.